Prijavi se

O nama

Green Net d.o.o. je osnovan u jesen 2017. u Beogradu od strane profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti hortikulture, pejzažne arhitekture i poslovnih komunikacija kako bi sektoru proizvodnje i potrošnje sadnog materijala ponudio usluge prilagođene potrebama klijenata ujedno unapređujući tehnologiju proizvodnje i zaštite ukrasnih biljaka u praksi.

Green Net je prvenstveno namenjen svim profesionalcima čiji rad je povezan sa:

• projektovanjem, izvođenjem i održavanjem zelenih površina
• proizvodnjom i trgovinom u hortikulturi
• praćenjem tržišta i trendova u pejzažnoj arhitekturi, hortikulturi, proizvodnji i trgovini sadnim materijalom

Platforma greennet.rs nastala je iz direktne potrebe da se poveća vidljivost rasadnika i proizvođača sadnog materijala, a potrošačima sadnog materijala pruži pouzdan uvid u ponudu sadnog materijala i stanje na tržištu. I jedni i drugi ulažu značajne resurse i dragoceno vreme da bi došli do kupaca ili materija za svoje projekte, što čini srpsko tržište nekonkurentnim u odnosu na inostrana tržišta gde postoji kontinuitet u proizvodnji i potražnji. Greennet.rs platformom želimo da skratimo put između prodavca i kupca na srpskom tržištu, štedeći svima resurse i vreme, a u isto vreme podižući standarde proizvodnje i informisanost o ovom sektoru kod nas.

Cilj nam je da povećamo vidljivost rasadnika i proizvođača sadnog materijala kako bi im se olakšao plasman robe, a sa druge strane projektanti i izvođači bi dobili pouzdan uvid u ponudu materijala na našem tržištu i direktan kontakt sa proizvođačima. Green Net je zato jedinstveno mesto susreta profesionalaca koji žele da rade na podizanju standarda u sektoru sadnog materijala kao i da u perspektivi nastupe zajedno na inostranim tržištima. Želimo da motivišemo i aktiviramo proizvođače i potrošače da se udružimo kako bi unapredili i razvili raspoložive resurse kojima raspolažemo u Srbiji, zahvaljujući povoljnom klimatskom i geografskom položaju, a koje ne koristimo u dovoljnoj meri.

U isto vreme na platformi se možete informisati o standardima u proizvodnji sadnog materijala, saznati više o trendovima na domaćem i svetskom tržištu. Green Net vam takođe nudi specijalizovane konsultantske usluge vezane za specifične potrebe klijenata iz sektora proizvodnje i potrošnje sadnog materijala, a sa ciljem razvoja vašeg poslovanja, povećanja proizvodnje i plasmana u okviru domena hortikulture i pejzažne arhitekture.
Bilo da ste proizvođač, projektant ili izvođač, ako želite da razvijete svoje poslovne kapacitete ili imate bilo kakav predlog za saradnju, kontaktirate nas.

Za projektante i izvođače

Registrujte se i ostvarite pristup jedinstvenom listingu proizvoda sistematizovanih prema jasno definisanim standardima, količinama i istaknutim cenama. Započnite svoju pretragu jednostavnim kretanjem kroz aktuelnu ponudu proizvoda, prema ponuđenim kategorijima, pronađite materijal koji vam odgovara i direktno kontaktirajte proizvođača.

Za proizvođače i rasadnike

Registrujte se i odmah zatim ulistajte svoj sadni materijal spreman za prodaju. Green Net vam omogućava da ga brzo i lako unesite u našu specijalizovanu bazu podataka, odredite mu cenu i ponudite količinu, a dajemo vam mogućnost i da neke proizvode posebno istaknete. Na taj način ostvarujete značajnu uštedu vremena i novca koji možete dalje uložiti u proizvodnju i skratiti put do kupca, uz mogućnost da vidite kolika je cena i ponuda sličnog materijala kod drugih proizvođača i rasadnika.

Naše usluge

Green Net d.o.o. pored informacija o ponudi i potražnji na tržištu sadnog materijala, svojim klijentima pruža usluge iz domena marketinga, PR-a i poslovnih komunikacija. Ako želite da razvijete svoje poslovne potencijale i proširite horizonte svog poslovanja možemo vam pomoći da:

Profilišete svoju proizvodnju prema evropskim trendovima u hortikulturi i pejzažnoj arhitekturi

Prilagodite svoju proizvodnju evropskim standardima u hortikulturi

Organizujemo za vas studijske posete zapadno-evropskim rasadnicima koji su lideri u proizvodnji sadnog materijala

Organizujemo vašu prezentaciju na međunarodnim sajmovima

Pronađete odgovarajuće inostrane partnere

Pokrenete internet prezentaciju sa web prodavnicom za vaše proizvode

Green Net tim

Naš tim posvećenih profesionalaca u različitim oblastima, zahvaljujući svom iskustvu i međunarodnoj ekspertizi u mogućnosti je da za svakoga klijenta razvije jedinstveno i efektno rešenje, u skladu sa poslovnim potrebama.

vrh