Prijavi se

06/03/2019

Podeli

PREDSTAVLJAMO PORTAL GREEN NET

Očekujemo vas u sredu , 20. marta u 14 časova u hotelu Radisson Collection ‘Stari Mlin’ u Beogradu! Predstavljamo, testiramo i lansiramo jedinstvenu mrežu učesnika na domaćem tržištu sadnog materijala.

Green Net poziva na saradnju profesionalce, preduzetnike i medije čije su delatnosti povezane sa poslovima proizvodnje i trgovine sadnim materijalom; projektovanjem, izvođenjem, upravljanjem i održavanjem zelenih površina; ili  standardizacijom, komunikacijom i marketingom u ovom privrednom klasteru.

U sredu, 20. marta u 14 časova u hotelu Radisson u Beogradu bićemo u prilici da predstavimo portal Green Net, jedinstvenu mrežu učesnika na domaćem tržištu sadnog materijala. 

Kao inovativno rešenje, autentično osmišljeno za potrebe domaćih korisnika, Green Net je ujedno i prvenac informacione tehnologije u funkciji razvoja domaćeg tržišta hortikulture i  brojnih  delatnosti koje snabdeva – od pejzažne i zelene arhitekture do poljoprivrede.

Sa praktičnim ciljem da bude podrška bržem, jednostavnijem i savremenijem poslovanju za sve aktere u proizvodnji i prometu sadnog materijala, ideja Green Net-a, je da ovom prilikom pokrene i  šire konsultacije o važnim temama struke.

Pokrenućemo debatu o uslovima i mogućnostima dinamičnijeg razvoja ove privredne grane u Srbiji. Sa gostima i domaćim stručnjacima razgovaraćemo o aktuelnoj slici inostranih tržišta sadnog materijala i ulozi standardizacije u regionalnom i međunarodnom poslovanju, sa fokusom na uslove razvoja ove izuzetno perspektivne privredne grane – iz ugla ponude i tražnje, komunikacije proizvođača, projektanata i izvođača, i pozicije klastera u zelenoj privredi Srbije.

U demonstracionom delu prezentacije zajedno sa gostima, saradnicima, kolegama i svim budućim korisnicima isprobaćemo  funkcionalnost Green Net platforme, krstariti kroz kategorije, objasniti upotrebu naloga i listinga proizvoda, i odgovarati na međusobna pitanja.

Svi učesnici iz struke imaće mogućnost da se besplatno registruju na portalu Green Net tokom prezentacije i da budu njegovi korisnici do juna 2019.

Pridružite nam se !

Potvrdite svoje prisustvo i rezervišite svoje mesto putem LINKA za prijavu

 

Dobrodošli !  

                Green Net

Podeli:

vrh