Prijavi se

12/05/2020

Podeli

GREEN NET PLATFORMA BESPLATNA ZA SVE PROIZVOĐAČE DO KRAJA 2020.

Pravo je vreme da se tržište sadnog materijala Srbije digitalizuje, naročito jer su trenutne okolnosti globalne pandemije Covid19 virusa takve da se sve privredne aktivnosti tako gde je to moguće  prebaciju na digitalno poslovanje.

Kompanije i mala preduzeća koje nemaju mogućnost da same naprave svoje e-prodavnice koriste usluge internet platformi kao što je naša, jednostavne za korišćenje i prilagođene potrebama korisnika. Uz dodatnu mogućnost, da okupljeni na jednom mestu zajednički dođu do svojih klijenata i kupaca.

Putem portala greennet.rs  svaki proizvođač bez obzira na veličinu svoje proizvodnje može da napravi profesionali digitalni katalog svog sadnog materijala i ponudi ga profesionalcima u oblasti uređenja zelenih površina, projektantima i izvođačima koji imaju potrebu za kvalitetnim i standardizovanim sadnim materijalom za svoje projekte.

Ulistavanjem svog sadnog materijala na portal greennet.rs  pravite svoj digitalni izlog bez ikakvih troškova,  registracija i ulistavanje artikala je besplatno i neograničeno za sve profesionalne proizvođače sa teritorije Srbije do kraja 2020 godine.

Platforma greennet.rs nastala je 2019. iz direktne potrebe da se poveća vidljivost rasadnika i proizvođača sadnog materijala, a potrošačima sadnog materijala pruži pouzdan uvid u ponudu sadnog materijala i stanje na tržištu. I jedni i drugi ulažu značajne resurse i dragoceno vreme da bi došli do kupaca ili materija za svoje projekte, što čini srpsko tržište nekonkurentnim u odnosu na inostrana tržišta gde postoji kontinuitet u proizvodnji i potražnji. Greennet.rs platformom želimo da skratimo put između prodavca i kupca na srpskom tržištu, štedeći svima resurse i vreme, a u isto vreme podižući standarde proizvodnje i informisanost o ovom sektoru kod nas.

Nadamo se da ćete prihvatiti našu ponudu i postati aktivan korisnik naše platforme, stojimo vam na raspolaganju za dodatna pitanja i pomoć oko uključivanja u našu Zelenu mrežu.

Na ovom linku možete pogledati kako se portal koristi http://greennet.rs/uputstvo-za-upotrebu/

Registrujte se putem e-mail adrese

Podeli:

vrh